Tänään on ollut aika paljon ohjelmaa Pyrylläkin. Ollaan harjoiteltu tänään hyppyjä ja tunnelia, ja kahta estettä peräkkäin, sekä tosiaan vähän keppejä ja pituutta. Sitten kävin ostamassa alesta hyppyesteen ja rengasesteen sekä kepit. Nyt on jonkin verran esteitä joilla pystytään harjoittelemaan. Nyt puuttuu oikeastaan pöytä ja kontaktieste. Jania pyydän tekemään jossain vaiheessa pöydän, mutta kontaktiesteet on niin kalliita ja työläämpi tehdä, niin ne saa nyt jäädä. Voihan kaikkea muuta sitten harjoitella.

Lisäksi ollaan nyt ilmoittauduttu Iitin ryhmänäyttelyn lisäksi Kotkan KV-näyttelyyn, joka pidetään 17.6.2012 sunnuntaina porokoirien osalta. Se kun on vaan niin lähellä, niin pakkohan sinne on osallistua. En usko että Pyry mitenkään hyvin siellä pärjää ulkomuodollisesti, kun ei ole vielä niin kehittynyt, mutta harjoituksen vuoksi, ja saadaanhan sitten lisää arvostelua Pyrystä junnuiässä. Nyt on sitten vähän tavoitetta pärjätä. Siellähän olisi hyvä jos koira antais seisoessaan jotain kontaktia eikä seisoisi ihan lysyssä. Tänään harjoiteltiin seisomista naksuttelun avulla, vielä kun saisi naksuteltua jalat oikeaan asentoon niin olis kiva. Ravaaminen edelleen menee erinomaisesti, eli enemmän pitää keskittyä siihen seisomiseen. Pyry turhautuu hirveän helposti jos ei heti saa namia eikä tiedä mitä siltä halutaan. Ja sitten siltä menee mielenkiinto siihen koko seisomiseen ja mun huomioimiseen. Eli saadaan tehdä hyvin vähän toistoja useamman kerran päivässä, mutta olishan se kiva jos pystyis vähän muutakin harjoittelemaan.

Ensi viikolla keskiviikkona mennään Porvooseen mätsäriin ja torstaina Kotkaan mätsäriin (tiistaina agilityharkat). Lauantaina olisi Kouvolassa yksi mätsäri mutta ei todennäköisesti mennä sinne. Seuraavalla viikolla ei ole näillä näkymin mitään (yritän kyllä tiirailla sopivaa), mutta sitten sitä seuraavalla viikolla olisi Lapinjärvellä mätsäri tiistaina. Sitten meillä onkin viikonloppuna 9.6.2012 ryhmänäyttely Iitissä, Kausalan ravilinnassa. Sitä seuraavalla viikolla on vielä yksi mätsäri Porvoossa ja sitten onkin seuraavana viikonloppuna Kotkan näyttely.

Raportoin kun edistytään :)