Näyttelyposti tuli viimein tiistaina, ja nyt voi sitten virallisesti jännittää Pyryn ensimmäistä näyttelöintiä. Vähän on jotenkin vähemmälle jäänyt näyttelyharjoittelu tällä viikolla, mutta pitää petrata sitten loppuviikkoa kohti.

Eilen oltiin viikkoharjoituksissa, ja pyysin Timppa-kouluttajaa katsomaan Pyryn hampaat, nyt sitten ei meinannut antaa katsoa hampaita, vaan pyristeli pois. Timpalla ei kyllä aikaisemmiinkaan antanut katsoa hampaita, en siis tiedä johtuuko Timpasta vai sitten ihan yleisestä rimpuilusta. Lopulta siis kouluttaja sai katsottua hampaat, mutta joudun ottamaan Pyryn lähemmäs ja vähän pitämään kiinni. Toivon kyllä kovasti että antaa tuomarin katsoa hampaat. Kovasti olen kotona katsonut hampaita vihjesanalla sekä olen pistänyt viime viikonloppunakin Janin porukat katsomaan Pyryn hampaita. Ja tosiaan viime mätsärissä ja viime viikkoharjoituksissa antoi hienosti katsoa hampaat. No pitää vaan kovasti käsitellä Pyryä kuten näyttelyssäkin käsiteltäisiin. Myös ollaan siedätetty Pyryä kaikenlaisten keppien yms. laittamista Pyryn viereen siten ettei Pyryllä tule ahdistusta siitä. Tämä sen vuoksi, että jos tuomari haluaa mitata. Pyry nimittäin inhoaa kaikkea tuollaista mittaamista, vaikkei siihen silloin kosketakaan. Se juontuu siitä pentuajasta, kun jouduttiin pitämään Pyryä paikallaan kun piti "sulattaa" korvasta sitä möhnää pois kun oli korvaan tullut haava.

Eilen käytiin myös pikaisella lenkillä viikkoharjoitusten jälkeen Loviisassa, ja ainakin 5 koiraa tuli vastaan/nähtiin, ja yhdellekkään ei haukkunut tai murissut, mutta meinasi (huulien välisestä puhkumisesta päätellen). Onneksi osasi lopettaa ennen kuin aloitti. Aikaisemmin kun käytiin Tesjoella kävelemässä ja muutama koira tuli vastaan, ja selkeästi vastasi niille jotka alkoivat ensin murisemaan ja haukkumaan ja sitten hienosti päästiin ohittamaan yksi valkoinen iso koira toiselta puolelta katua. Mutta kyllä noi vähäisetkin rähinät vaikuttavat Pyryn suhtautumiseen muihin vastaantuleviin koiriin, joten pitää vaan olla tarkempi kuinka lähelle muita koiria päästää jos Pyry on vähänkin sillä tuulella.

Huomenna mennään jäljestyskurssille Kullooseen, ja ennen sitä käydään eläinkaupoissa ostamassa ruokaa ja kissanhiekkaa (sopivasti palkkapäivänä). Sitten lauantaina käydään kääntymässä Loviisan näyttelyssä Pyryn kanssa, ja sitten vien Pyryn kotiin ja tulen uudelleen katsomaan Jästin esiintymistä. Sitten sunnuntaina onkin meidän näyttely Inkeroisissa, Kouvolassa ja pitäisi olla vielä aurinkoinen lämmin ilmakin  Katsotaan miten menee...