No maanantaina käytiin sitten lopulta rokottamassa Pyry, tosin ei sekään mennyt ihan niin helposti. Odotushuoneessa nuori labbisuros (ilmeisesti osittain kivusta, osittain ei ollut hallinnassa) pääsi Pyryn lähelle ärhentelemään. Pyry päästi kovan pentuhuudon ja labbiksen omistajat pelästyivät että kävikö pahasti. No ei onneksi käynyt mitään muuta kuin Pyry pelästyi tapahtunutta ja murisi koko loppuajan toiselle omistajalle labbiksen odottaessa ulkona ja säikkyi lääkärissä kun sydäntä kuunneltiin. Rokotus meni kuitenkin hyvin kun kiva lääkäritäti laittoi namuja paljon saataville. Tarkistettiin painokin, ja se oli sen 8,8 kg maanantaina. Mittasin myös säkäkorkeuden, joka oli n. 39,5 cm, jos oikein mittasin.

Torstaina käytiin katsomassa Ransu-lapinkoiraa ja Verttiä taas. Hienosti meni Ransun tapaaminen, ja osasi olla rauhallisesti vanhemman herran seurassa. Ja Vertin kanssa tietenkin riehuttiin . Tässä muutama kuva:

Pyry ja Lapinkoira Ransu:

Leikkiinkutsu Vertiltä:

Vahva Pyry selätti ison Vertin:

Huomenna on hautajaiset, joten Pyry pääsee hoitoon viikkoa vanhemman porokoiran Jästin seuraksi. Tänään käytiin jo etukäteen käymässä, jotta ei ihan kylmiltään joudu hoitoon. Kyllä tulee rankkaa hoitajille, kun on kaksi pentua riehumassa koko päivän. Toivotaan, että jaksavat välillä rauhoittua. Tähän mennessä rauhallisena olo on ollut vielä aika kaukana näillä kahdella. No saapahan Pyry ikäistään leikkiseuraa

Tässä vielä kuva kuinka hyvin Pyry ja Nekku mahtuvat samaan petiin, kyllähän se sopu sijaa antaa...