Eilen Pyry täytti 11 viikkoa, eli ensi sunnuntaina on 3 kk täynnä!

Eilen oltiin sitten pentutapaamisessa Myrskylässä. Tavattiin siis toisen pentueen kaksi veljestä; Jästi ja Hiiri. Nämä veljekset on viikon vanhempia kuin Pyry. Jästihän tavattiin jo edellisenä viikonloppuna.

Tällä kertaa jo heti alussa oli vähän hampaiden näyttöä Jästillä ja Pyryllä, ja Jästi tuntui ehkä olevan vähän ärhäkämpi kuin Pyry. Hiiri oli todella paljon rauhallisempi kuin Pyry ja Jästi, uskomatonta miten Jästi ja Hiiri ovat kuitenkin veljeksiä ja niin eri luonteisia.

Alla kuva kaikista kolmesta kissaa ihmettelemässä; vasemmalta Hiiri, Pyry ja Jästi

Jossain vaiheessa pennut löysivät ihanan multamaan ja suurin osa kähinöistä unohtui multaa kaivaessa.

Alla kuvassa edessä Jästi, keskellä Hiiri ja ylimpänä Pyry

Sitten Hiiren lähdettyä Pyryn ja Jästin kähinät loppui, varmaan myös väsymyksen vuoksi. Nukkuivat ihan rauhassa mentyämme sisään ja hereilläkin olivat ihan sovussa.

Pyry painoi sunnuntaina n. 8,1 kg ja säkä oli 37 cm kotimittauksella.

Tänään minulla alkoi työt ja jouduin jättämään Pyryn YKSIN pentuportin taakse. Onneksi oli webbikamera, jotta pystyi seuraamaan mitä Pyry puuhasti yksikseen. Aluksi Jani antoi kongin pakastetulla jauhelihalla ja sen kanssa jäi puuhaamaan, mutta sitten aamupäivä oli rähisemistä ja nukkumista. Iltapäivän onneksi jaksoi olla rauhallisemmin.

Kun tulin kotiin ja avasin oven, niin taas alkoi kamala rähinä ja sain odottaa aika pitkän tovin että herra sai hiljennettyä äänensä, niin pääsin eteisestä näkyville. Rauhassa sitten puuhasin muita juttuja, laitoin teeveden kiehumaan ja muuta ja sitten päästin Pyryn pentuportista, jotta Pyry kanssa huomaisi että ei tuossa yksinolossa ole mitään kummallista ja rähjäämällä ja huutamalla ei mitään saisi. Harjoituksia jatketaan huomenna, ja toivotaan että kissat kestävät pennun huutamisen ja meuhkaamisen.

Pyry on oppinut hyvin sisäsiistiksi, tänäänkään ei ole tullut kertaakaan sisälle kotona ollessamme. JEI! Ainoastaan tietenkin yksinollessaan muutamat pissat oli tullut paperille tai sen lähettyville.

Tästä on hyvä taas jatkaa eteenpäin, minäkn selvisin ensimmäisen päivän eroahdistuksesta..