Pyryhän täyttää vuoden huomenna tiistaina, ja päätettiin sitten lähteä sen kunniaksi katsomaan Pyryn kasvattajaa Mäntyharjulle. Siellä oli Pyryn äiti Unna vastassa sekä siskonsa Pirre. Vähän epäilin että kuinka hyvin tulevat toimeen, mutta meni todella hienosti. Pyry kyllä pomotti kovasti Pirreä, ja muutamia kertoja joutui vähän kieltämäänkin sitä. Emäänsä ei ollenkaan oikeastaan pomottanut ja yritti kerran tai pari vanhempaa labbisnarttua Iiristä, joka sanoi sen verran pahan sanan Pyrylle, että ei uskaltanut sen enempää (ihanaa että joku sentään sanoo sille vastaan).

Kyllä Pirrellä ja Pyryllä on niin samanlainen äänivalikoima, samanlaiset mölinät molemmilla. Tosi hyvin tulivat toimeen ja jaksoivat ihan pari tuntia leikkiä. Pirrekin on ihanan rauhallinen ja tasainen koira, ja Unna yhtä ihana kuin aina. Unna nyt ei jaksanut noiden kanssa riehua paljoa, vaan kävi aina nopeasti ja sitten palasi takaisin rapsutettavaksi.

Kuvassa Pyry ja siskonsa Pirre

Ja häntä oli korkealla melkein koko vierailun ajan

Emä Unnakin välillä yritti tulla mukaan pentujensa kanssa leikkimään:

Mutta ei niissä hirveän kauan jaksanut olla mukana:

Käytiin välillä kahvilla, niin sain pari sisäkuvaa:

Äiti Unna

Pyry ja Pirre lepäävät:

Ja tässä kuvassa Pyry ja äitee:

Sitten kahvittelun jälkeen mentiin taas ulos, ja saivat juosta takapihalla:

Unnakin välillä osallistui..

Mutta keskittyi omiin puuhiin mieluummin suurimman osan ajasta:

Ja tässä vielä yksi vauhtikuva

 

Kymmenen jälkeen lähettiin ajamaan Mäntyharjulle ja takaisin oltiin puol kuuden aikaan. Ihan mukava reissu ja Pyrykin oli aika rauhallinen tuon jälkeen.