No nyt on enää viikko seuraavaan mätsäriin, ja ei olla hirveesti ehditty harjoittelemaan. Olen kyllä lukenut paljon esittämisestä ja vähän ollaan harjoiteltu seisomista, tällä kertaa ilman istumista, eli suoraan seisaaltaan makuuta ja makuulta seisomaan. Jos se vaikka vähän auttais. Ja seisomista pitäisi harjoitella pidempiä aikoja (ja jotenkin oikeassa asennossa).

Ja nyt pitäis pääsiäisen aikana harjoitella enemmän. Varsinkin näyttelyjuoksemista. Se pitäis vielä keksiä että miten saan sen tottumaan vieraiden ihmisten käsittelyyn, somehow..?

Keskiviikkona käytiin koirakävelyllä Karhulassa, ja se nyt ei mennyt niin kehuttavasti. Siellä oli pari muuta koiraa, jotka oli kierroksilla ja myös Pyry meni kierroksille ja vinku ja ulisi niiden kanssa kilpaa. Myöskin veti niiden kanssa kilpaa. Puolessa välissä lenkkiä Pyry alkoi kyllä rauhoittumaan kun päästiin asettautumaan rauhallisempien koiren lähelle.

Maanantaina mennään Loviisan koirien pääsiäiskävelylle. Ainakin saadaan tottumusta muiden koirien läheisyyteen jos ei muuhun. Keskiviikkona mennään taas Kivan treeneihin Heinlahteen, niin pitää pyytää taas että he käsittelisivät Pyryä (kopeloisivat ja katsoisivat hampaat), kyllä se vähä aina auttaa.

Onneksi äiti videoi meidän viime mätsärit, niin pääsen katsomaan sitä ja näkemään missä kaikessa pitää parantaa (vaikka pääasiassa lähes kaikessa) ja samalla videollaa on minun silloinen parini, jonka esimerkistä voisin ottaa mallia. Itselleni toivon vähän enemmän varmuutta tohon esittämiseen, koska en varmaan edes sanonut Pyrylle hirveesti käskyjä "seiso", "ravia", "näytä hampaita"..en kyllä muista mitään siitä esittämisen ajasta. Ainahan se on enemmän esittäjän syy, kuin esitettävän, jos ei asiat toimi. En ole vaan tarpeeksi hyvin osannut kouluttaa näyttelyyn, koska Pyryhän on nykyään aika helposti koulutettava.

No viikon päästä nähdään, ollaanko päästy puusta pidemmälle.