www.kesy.org/matchshowmainos.pdf

Seuraava Mätsäri siis Haminassa. Ilmoittautuminen alkaa kymmeneltä ja kehät yhdeltätoista. Ajattelin, että jos ollaan n. 10 aikaa paikalla, voidaan Pyryn kanssa käydä eka kävelemässä n. puol tuntia, ja sitten ilmoittautumaan. Tai sitten eka ilmoittaudutaan ja sitten lähdetään kävelylle. Riippuu vähän siitä halutaanko olla ensimmäisinä esiintymässä vai viimeisten joukossa. Periaatteessa vähän tarvitaan aikaa kyllä siihen ympäristöön tottumiseen, ettei toi Pyry oo ihan täpinöissä eikä pysty keskittymään minuun, mutta sitten taas odottaessa voi alkaa jännittää enemmän.

Joka tapauksessa pitää lähteä varmaan vähän yhdeksän jälkeen täältä Loviisasta, jotta ollaan n. 10 aikaan perillä.

Se noissa sisätilanäyttelyissä on vähän ongelma, että siellä on yleensä vain yksi kulkemistie sisään ja ulos, niin on hankala kulkea siitä, kun ei voi Pyryn kanssa ihan läheltä muita koiria kuitenkaan mennä. Viimeeksikään ei sitten kertaakaan menty enää ulos kun siinä oviaukolla oli aina porukkaa.

Tänään on kaunis päivä, ja tänään päästään sitten enemmän harjoittelemaan ulkona tuota esiintymistä. Ensin käyn kissatalolla aamuvuorossa, ja sit harjoittelemaan.