Käytiin tänään Suskin ja Hipun mukana mätsärissä Lahdessa harjoittelemassa, ja siellä oli jopa jonkinverran porokoiria meidän lisäksi. Pyry oli jotenkin paljon stressaantuneempi kuin viime sunnuntaina mätsärissä ja haukkui ja vinkui paljon enemmän. En sitten tiedä johtuuko siitä että oli väsynyt (kun Jani on ollut tämän viikon kotona lomalla) vai johtuiko koiraseurasta vai mistä, vai että koirat oli liian lähellä. Kesti aika kauan että rauhoittui.

Tällä kertaa Pyry antoi tuomarin hyvin katsoa hampaat ja muuten kopeloida, tosin murisi silloin kun mentiin tuomarin luo (kehän ulkopuolella olevalle murisevalle koiralle), mutta tuomari sanoi että oli hyvinkäyttäytyvä nuori koira. Juokseminen meni suht hyvin, mutta ei meinannut olla keskittymiskykyä tarpeeksi, jotta olisi jaksanut seisoa pidemmän aikaa. Saatiin kuitenkin punainen nauha, ja päästiin punaiseen kehään. Punaisessa kehässä oli 50 koirasta puolet, joten ahdasta oli, eikä tietenkään sijoitusta saatu.

Pyryn mielestä odottaminen kehässä oli ihan tylsää..

Paikalla oli myös muutama porokoiranarttu (Cossak'sin ja Karhunkallion kenneleistä) ja porokoirauros Tuhkavuorten Karhunvartija, Hemmo.

Pyry olisi kovasti halunnut moikata porokoiranarttuja, mutta nartut eivät olleet kovin innostuneita Pyrystä.

Voi kun Pyryn reagointia muihin koiriin sais vähennettyä. Se reagoi siis myös jos koirat alkaa leikkimään tms siten että alkaa haukkumaan ja komentamaan.