Pyry oli eilen hoidossa Jästin luona, kun oltiin viettämässä synttäreitä sellaisessa paikassa minne ei voinut viedä koiria. Tässä on siitä siis tulosta, täytyy sanoa että nuo porokoirat on erityisen uljaita koiria..

Pyry oli tuon hoidon jälkeen aika väsynyt, ja antoi minun nukkuakin yhdeksään asti! No tänään viikkoharjoituksissa Pyryllä ei ollut oikein mitään keskittymiskykyä ja vinkui jatkuvasti. Osittain varmasti tuosta edellisestä päivästä ja veikkaan että nyt on juoksuja aluillaan, niin ei tuo pysty mihinkään keskittymään. Sen verran päästiin ohjaajan kanssa katsomaan meidän perusasentoa, seuraamista ja seisomista, että voitiin katsoa että pitäisi tosiaan alkaa harjoittelemaan ilman käsimerkkiä. Kuulemma Pyry osaa jo niin hyvin kuitenkin nuo perusliikkeet, että muutenkin pitäisi enää palkita vain täysin oikeasta asennosta.

Viime viikolla käytiin tosiaan eläinkaupoissa, ja ilmeisesti oli ollut liikkeellä myös juoksuinen narttu, joten Pyry kahdessa liikkeessä merkkasi (en ehtinyt estää), ja toisessa liikkeessä ostinkin sitten yhden lelun, kun se sai merkattua aika pahasti sen. Tietty loppuajan liikkeessä pystyin katsomaan että ei merkannut mitään muuta. Sitten käytiin koirapuistossa ja Pyry oli selkeästi paljon ärhäkämmällä tuulella niitten narttutuoksujen vuoksi, että alkoi isottelemaan vanhemmalle lapinkoiralle, joka kyllä aluksi alistuikin, mutta sitten kun hiffasi että Pyry on vielä nuori, niin siitä tulikin riita kun lapinkoira kiipesi selkään. Pienen rähinän jälkeen ei kuitenkaan jäänyt mitään hampaankoloon, kun oltiin siis saatu erotettua pojat. Ei rähinä ollut kovin vakavaa, enemmän hampaiden näyttelyä. Ja sitten Hiiren tullessa meni vielä ihan hyvin, mutta sitten kun Jästi tuli, Pyry reagoi nopeasti Jästin rähinään (joka oli tarkoitettu Hiirelle), että meinas kaveruksillekin tulla rähinää. Sitten erotin Pyryn muista toiseen koirapuiston osaan ja ensin Jästi ja Hiiri olivat keskenään ja selvittivät välinsä, ja sitten Jästi ja Pyry olivat keskenään ja lopulta pystyttiin laittamaan kaikki kolme samaan aitaukseen ja meni suht. hyvin. Jouduttiin kyllä jonkin verran olemaan erotuomareina kun meni meno vähän liian hurjaksi.

Tässä kuva, kun ehtivät keskittymään johonkin muuhunkin kuin toistensa kanssa painimiseen: