Perjantaina tuli vihdoin tilaamani 5 metrin putki Pyrylle, ja päästiin sen kanssa sisällä vähän harjoittelemaankin. Tarkoituksena on tässä joka kuukausi kevään aikana ostaa joku este, jotta sitten kesällä päästään omalla pihalla treenaamaan omaehtoisesti agilityjuttuja.. Meillähän keväällä alkaa se agilityn alkeiskurssi, niin sen vuoksi onkin hyvä että saadaan lisäksi treenata kotona ja sit saan tuntumaa että millä tyylillä mikäkin Pyrylle sopii parhaiten. Syksyllähän oltiin pentuagilityssä, ja siinä vähän harmitti kun ei päästy harjoittelemaan tuntien ulkopuolella vaan aina joutui aloittamaan vähän alusta kun mentiin tunnille. Pitää vielä toivoa Janilta, että se tekis mulle pöydän myös (sitä nyt en haluis ostaa). Varmaankin se maxi-koko 120x120cm tai sitten hieman pienempi.

Tunnelissa Pyry meni hyvin, kun käännettiin mutkalle tunneli/putki, niin sitten vähän joutui miettimään, mutta rupesi menemään kuitenkin. Nyt kun ei täällä sisällä oltu kiinnitetty tunnelia mihinkään, niin se liikkui aina Pyryn mennessä läpi ja välillä meinasi saada sätkyjä siellä kun meni sen verran vauhdilla että tunneli liikkui enemmän. Nekkukin tykkäsi tunnelista. Ulkona menee sit paremmin kun Pyry saa otettua vauhtia sen läpi menemiseen.

Vielä siis pitäisi ostaa ainakin rengaseste, pujottelukepit ja pari normiestettä. Kattoo sit sen jälkeen mihin on varaa, kun pitäisi kuitenkin säästää autotallinkin lattiaan ja tonttia ympäröivään aitaan.

Tässä kuva meidän agikissasta: