Taas on viikko mennyt nopeasti. Käytiin juhannusaattona Jästin, Hipun ja Suskin kanssa Loviisan kaupungilla kävelemässä ja sosiaalistumassa. Matkalla Loviisaan Pyry sai olla "vapaana takapenkillä" eli ilman koppaa, ja kun piti koko ajan istua tai seisoa niin paha olohan siitä tuli. Oksensi ihan kunnolla autoon pari kertaa. Käytiin matkan varrella tutun luona pesemässä Pyryä, kun tuo oli sitten maannut omassa oksennuksessa (jossa haisi kissanuloste, jota oli pihalta löytänyt aikaisemmin aamulla). Sitten päästiin Jästin kanssa kävelylle. Hankalaksi kävelyn teki se, että Pyry ja Jästi eivät olleet päässeet painimaan etukäteen, jolloin painimista yritettiin sitten siinä samalla kävellessä jalkakäytävillä.. ja jos ei painittu, niin Pyry veti todella paljon (mitä siis ei normaalisti tee ollenkaan). Käytiin myös salttiksessa kävelemässä laiturilla, eikä näyttänyt se porokoiria hätkäyttävän.

Laiturilla oli tosin myös kaksi valkoista lumipallokoiraa, joita Pyryn piti alkaa haukkumaan. Jästihän oli kiltisti hiljaa. Sitten lähempänä terasseja tuli vähän isompi koira vastaan, jolle piti molempien vähän haukkua. Siinä orkesteri testasi laitteitaan, mikä sai Pyryn vähän kallistelemaan päätään.

Lisäksi jäätiin siihen sitten puolikkaalle siiderille salttiksen terassille, ja jaksoivat vähän aikaa siinä sitten levätä. Kun siitä lähdettiin eteenpäin, niin Pyry unohti sen vetämisen ja osasi kävellä hihnassa ihan hyvin. Hienosti olivat ohittamassa hiljaa erästä beaglea, joka epäonneksemme haukahti, josta sitten Pyry ja Jästi molemmat räjähtivät haukkumaan! No siitä sai sekin beagle. Harjoittelemista on.. No kaupunkikävelyn jälkeen mentiin meille grillaamaan ja pääsivät pennut sitten kunnolla leikkimään.

No eilen käytiin kävelyllä ja vastaan tuli suomenhevonen ja poni, kun omistaja oli ajeluttamassa niitä. Heti kun semmoiset tulivat näköpiiriin, niin pitihän niitä haukkua. Pääsipäs Pyry kuitenkin siinä haistamaan poniakin pienen urinan säestyksellä, muttei silti ollut varma mikä se on koiriaan.. Kärryssä olevat ihmiset olivat myös hyvin arveluttavia, olivathan nuo ponin ja hevosen seurassa. Myöskin käytiin samalla metsälenkillä, jolla oli erikivaa kun Pyry tajusi että voi sitä metsässäkin juoksennella. Helposti myös Pyry tuli kutsusta luokse, kun välillä päästin kulkemaan vapaana.

No tänään käytiin sitten Myrskylässä lettuja syömässä ja Vertin ja Ransun lisäksi tavattiin pari koiraa lisää. Vertin sisko Roma ja Roman kämppis Silakka (shipperke) tulivat vierailemaan. Vaikka tuo silakka olikin vähän ärtsy ja murisi ja näytteli Pyrylle hampaitaan, silti olisi ollut Pyryn mielestä kiva tutustua Silakkaan. Onneksi kuitenkin Pyry jotenkin luki rivien välistä, että parempi on pysyä vähän kauempana. Muuten kyllä Pyry tuli toimeen kaikkien kanssa ja yritti leikkiä tasapuolisesti Roman ja Vertin kanssa ja tuloksena oli kahden belggarin kuolaama Pyry. Nyt on Pyry täysin väsynyt, eikä jaksanut edes syödä ruokaansa. Ja kohta on taas uusi viikko edessä.

Pyry oli tuossa juhannusaattona 11 kg, joten painoa on tullut viime mittauksessa paljon lisää!!