Meidän jäljestys tältä perjantailta peruuntui sään vuoksi, eli satoi aika ajoin niin jumalattomasti. Harmittaa kovasti. Joka tapauksessa lähdin Pyryn kanssa Porvooseen kun piti ostaa kuitenkin koiranruokaa, kissanhiekkaa yms. Pyry sai uutta laatua Orijen-ruokaa, tällä kertaa kalaa, jos vaihtelu virkistäisi. Ostin myös liinan Pyrylle, vähän jäljestystä varten ja kouluttamista varten, jos pitää kouluttaa sitä pysymään tässä pihassa. Samalla ostin myös raakaruokaa, lelun molemmille Pyrylle ja Nekulle sekä kissanruokaa ja puruluita.

Pyry meni Porvoon keskustassa äärettömän nätisti vierellä koko ajan, ja kuunteli suuntaohjeita ja oli kaikin puolin mallikelpoinen, käyttäytyi siis kuin koulutettu koira..

Pitipä vielä siitä keskiviikkoisesta treenistä sanoa, että Pyryllä oli kyllä keskittyminen tosi vaikeaa, jopa ohjaajakin sanoi että ei näköjään Pysty keskittymään. Siellä kyllä tosiaan muutkin vähän vinkui ja ulisi ja vielä yksi koira haukkui ihan koko ajan, joten se ei auttanut, vaan Pyryllä lisääntyi ulinat ja haukut. Ei tosin kuitenkaan paljoa haukkunut, pari kertaa kommentoi toisten koirien epämääräisiä touhuja. Lisäksi (tätä ei ole aikaisemmin tapahtunut) luoksetulo liinassa on ollut aina varma tapaus, ja aina on juossut suoraan mun luo 100 %. Mutta tällä kertaa jäi johonkin matkan varrelle haistelemaan jotain hajuja, ja kiersi mun luo. Vaikka siis en ollut mitenkään kieltänyt siltä asioita tms, jolloin yleensä rupeaa hidastelemaan ja rauhoittelemaan. Kummallista. Ehkä ne hajut oli vaan niin jännittävät.

Huomenna siis katsomaan Loviisan näyttelyä ja sunnuntaina itse näytelmöimään!