Pyry täytti tänään kolme kuukautta. Ensi tiistaina käydään ensimmäisissä rokotuksissa. Tähän mennessä on löytynyt herralta jo kaksi punkkia, joten pitääpi käydä apteekin kautta josko saisi pennulle punkinhäätövaleliuosta. Samalla hankin sitä Vilillekin.

Tämän päivän kunniaksi otin muutaman kuvan taas Pyrystä:

Ja pari seisontakuvaa:

Eilen käytiin taas tapaamassa Jästiä jotta ei leikkikaveri unohtuisi, mutta kuvia ei enää jaksettu ottaa niiden peuhaamisesta. Näytti kyllä, että paljon paremmin tulivat juttuun kuin aikaisemmilla kerroilla. Ihan puhdasta leikkimistä näytti olevan.

Pyrylle ei ole painoa tullut nyt vähään aikaan kovinkaan lisää, ja näyttää että Jästi alkaa olla jo samankokoinen kuin Pyry. Pyry painoi tänään 8,4 kiloa meidän vaa'an mukaan ja tiistaina eläinlääkärillä nähdään paljon sitten todellisuudessa painaa. Säkäkorkeus pitää vielä mitata. Johtuukohan tuo kasvun hitaus Pyryn huonosta syömisestä vai mistä. Toivotaan että tää olis kuitenkin ihan normaalia, että välillä kasvaa enemmän ja välillä vähemmän.

Yksinolo Pyryllä on tällä viikolla mennyt mielestäni hyvin. Töistä käsin on voinut tarkkailla yksinoloa webbikameran välityksellä, ja ensimmäisten päivien riehumisen jälkeen Pyry alkoi tottumaan rutiiniin ja suurimman osan ajasta nukkui ja välillä retuutti leluja. Ulvomiset ja rähjäämiset jäivät vähemmälle. Että ei ainakaan Pyrylle saatu kehitettyä eroahdistusta, vaikka minulla sitä onkin

Kohta katsotaan josko vaikka osallistuttaisiin pentukurssille Pyryn kanssa, niin saataisiin ulkopuolista ohjausta tähän tapakoulutukseen. Ihan hyvä on kyllä ihan itselle mennä tollaiselle kurssille, kun kuitenkin kyseessä on ensimmäinen koira, enkä halua "pilata" sitä jos/kun en osaakaan sitä oikein kouluttaa.

Ja olenko maininnut että Vili on tämän lauman johtaja, ainakin Pyryn mielestä: