Päivitykset on heinäkuulta jääneet vähän vähiin, on ollut niin paljon puuhaa. Arkitottelevaisuutta ollaan Pyryn kanssa harjoiteltu, ja hyvältä näyttää. Ainoastaan ongelmana on tuntemattomat (tai tunnistamattomat) koirat/pikkulapset, joita epävarmuudessaan haukkuu kahdella jalallakin seisten ilman että kuulee yhtään mitään muuta. Mutta siedättämistä pitää alkaa siis harjoittelemaan, ettei saada remmirähjää oma-aloitteisesti.

Laitan tässä nyt Pyryn neljä kuukautiskuvia (otettu 7.7.2011):

Ja sitten eilen otettuja kuvia, Pyry siis vajaa viisi kuukautta:

 

Pitäis saada näitä ammattikuvaajia useammin käymään, jotta sais aina parempia kuvia Pyrystä. Tuntuu että oma kamera ei oikein yllä kuitenkaan tällaiseen laatuun.

Pyry on tällä viikolla mitattu 47 cm, ja 14,8 kiloa; toivoa on kasvusta vielä. Nyt ollaan kesälomilla, ja Pyryn kanssa pääsee enemmän puuhailemaan. Käytiin tuossa heinäkuussa mätsäreissä vierailemassa kaverin mukana, ja suht hyvin meni Pyryn kanssa koirapaljoudessa. Alussa haukuttiin sen 20 minuuttia kaikelle ja sitten lopuksi myös Pyry sai jonkin ilmavainun ja päätti haukkua vielä lisää. Tosiaan Pyryllä ei ole mikään pieni haukkuääni, vaan hyvin matala ja kova :) Mutta kun päästää siedättämään Pyryä koiriin, niin toivotaan ettei sen tarvitse haukkua kaikelle niin sydämen pohjasta.