Pyry oli tänään mitattuna ainakin 41 cm ja painoa oli n. 9,6 kg. Viime sunnuntaina täytti 14 viikkoa, eli 3,5 kuukautta. On nyt siis saanut ihan hyvin painoa ylöspäin, ja ei näytä enää liian laihalta mun silmään.

Pyry oli lauantaina hoidossa Jästin luona 10 tuntia, ja kyllä saatiin väsynyt pentu takaisin. Olivat sitten riehuneet enemmän ja vähemmän koko ajan, tietty piti nukkua vähän välillä ja syödä, mutta ilmeisesti kaikki muu aika sitten leikittiin. Tässä on hoitotädin ottama kuva Pyrystä ja Jästistä, kun lopulta olivat väsähtäneet:

Ja kuten kuvasta näkee, oli ollut vähän sateinenkin ilma, ja ihan järkyttävän sotkun olivat saaneet tehtyä sisälle. Oli Pyry käynyt hoidossa lenkilläkin Jästin ja Hipun kanssa, ja ilmeisesti oli nähnyt hurjan ilveksen. Hoitotäti oli kyllä sitä mieltä että se oli puinen, mutta Pyryn mielestä se oli ihan oikea, ja sille piti haukkua.

Maanantaina sitten arjen koittaessa olikin Pyryllä rankkaa, ja se olikin riehunut ihan kunnolla iltapäivän kotona. Oli ollut vapaata niin monta päivää, että arki oli unohtunut. Mutta, oli pidättänyt koko päivän! Tänään ilmeisesti meni paremmin, mutta yksi pehmolelu oli teurastettu täysin ja sisälmykset ulkona. Tosin kun pääsin eteiseen töiden jälkeen, niin alkoi hirveä mökä, ja sain siis odottaa (piiitkäät) 35 minuuttia että hiljeni, jotta pääsin eteistä pidemmälle. No sitten kun pääsin olohuoneeseen, niin alkoi taas vinkuminen.. siinä sitten vierähti 10 minuuttia että vinkuminen loppui, jotta pääsin päästämään Pyryn pois pentuportin takaa.

Käytiin tänään vähän Loviisan lähiöissä kävelemässä, jotta totuttais erilaiseen ympäristöön ja opittais ohittamaan koiria yms. No, eihän niitä koiria sitten sen tunnin aikana löytynyt. Vasta kun mentiin autolle päin, niin sitten tavattiin semmonen vanha koira, jota päästiin jopa moikkaamaan, kun kuulemma vanhus tykkää pennuista. No mennään harjoittelemaan taas toiseen päähän Loviisaa torstaina, jos löydettäis noita ohitettavia koiria......